Jätevesijärjestelmä

Jätevesijärjestelmä / Harmaavesijärjestelmä

Onko jätevesijärjestelmän asentaminen ajankohtainen? Piha ja Rakennus OL:lla on kokemus ja ammattitaito jätevesijärjestelmän rakentamisesta. Osaavat asentajamme suorittavat asennuksen nopeasti ja luotettavasti. Oli kyse uudesta tai vanhan jätevesijärjestelmän saneerauksesta, kannattaa laatuun kiinnittää huomiota.

Lupa- asiat kuntoon – avustamme lupa- asioissa.Jätevesijärjestelmän rakentaminen vaatii aina toimenpidelupahakemuksen tai ilmoituksen jättämisen rakennusviranomaiselle, jonka liitteenä on oltava asianmukainen jätevesisuunnitelma.

Rakennamme jätevesijärjestelmät ammattitaidolla suunnitelman mukaisesti. Jätevesijärjestelmän rakentamisen jälkeen siistimme pihasi entiselleen. Tai halutessasi teemme pihastasi unelmiesi viihtyisän paratiisin. Yhteistyökumppaniltamme saamme laadukkaat järjestelmät tai voit halutessa hankkia järjestelmän itse.Toimi seuraavasti:  Ota yhteyttä jätevesisuunnittelijaan ja meihin.  Suunnittelija selvittää paikkakunnan erityisvaatimukset.  Suunnittelija ja kiinteistön omistaja valitsevat kiinteistölle sopivan järjestelmän.  Järjestelmästä laaditaan suunnitelma, joka liitetään rakennus- tai toimenpidelupahakemukseen.  Kunta hyväksyy suunnitelman.  Järjestelmä kannattaa hankkia meidän kautta tai asiantuntevalta jälleenmyyjältä.  Piha ja Rakennu OL:n osaavat asentajamme suorittavat asennuksen nopeasti ja luotettavasti.  Muista käyttää järjestelmää huolella ja oikein.

Käytännössä lainsäädäntö edellyttää, että uusiin rakennuksiin laitetaan heti asianmukainen jätevesijärjestelmä. Samoin jätevesiremontti pitää tehdä heti, jos kiinteistöllä tehdään vähäistä suurempaa remonttia, joka vaatii rakennusluvan. Jätevesijärjestelmän rakentaminen vaatii aina toimenpidelupahakemuksen tai ilmoituksen jättämisen rakennusviranomaiselle, jonka liitteenä on oltava asianmukainen jätevesisuunnitelma. Jätevesiasioiden  on oltava kunnossa vanhoilla kiinteistöillä viimeistään 15.3.2016, jonka jälkeen alkaa tehostettu valvonta.

 Lisää tietoa jätevesijärjestelmistä. www.jatevesitieto.fi

Mitä jätevesijärjestelmä / Harmaavesijärjestelmä tekee:

Jätevesien puhdistaminen estää vesien rehevöitymistä ja auttaa pitämään rannat ja asuinympäristöt viihtyisinä ja turvallisina. Ympäristönsuojelulaki ja jätevesiasetus (209/2011) määrittelevät, millaista tehoa jätevesien puhdistukselta edellytetään ja mitä puhdistusmenetelmiltä vaaditaan.

Pyydä tarjous numerosta 0415450088 ja sähköpostilla osoitteesta olli(at)pihajarakennus.fi