Jätevesijärjestelmä

Jätevesijärjestelmä / Harmaavesijärjestelmä

Haluatko asentaa jätevesijärjestelmän? Piha ja Rakennus OL:lla on laaja kokemus ja ammattitaito jätevesijärjestelmien rakentamisesta. Kokeneet asentajamme suorittavat asennuksen nopeasti ja luotettavasti, olipa kyseessä uuden järjestelmän asentaminen tai vanhan järjestelmän saneeraus. On tärkeää kiinnittää huomiota laatuun valitessaan jätevesijärjestelmää.

Autamme myös lupaprosessissa. Jätevesijärjestelmän rakentaminen edellyttää aina toimenpidelupahakemuksen tai ilmoituksen jättämistä rakennusviranomaiselle, ja hakemuksen liitteenä on oltava asianmukainen jätevesisuunnitelma.

Rakennamme jätevesijärjestelmät ammattitaidolla suunnitelman mukaisesti. Järjestelmän asentamisen jälkeen siistimme pihasi entiselleen tai voimme muuttaa sen unelmiesi viihtyisäksi paratiisiksi, mikäli haluat. Yhteistyökumppaneiltamme saamme laadukkaita järjestelmiä, mutta voit myös halutessasi hankkia järjestelmän itse. Toimi seuraavasti: Ota yhteyttä jätevesisuunnittelijaan ja meihin. Suunnittelija selvittää paikkakunnan erityisvaatimukset. Yhdessä suunnittelijan ja kiinteistön omistajan kanssa valitsette kiinteistölle sopivan järjestelmän. Laadimme suunnitelman järjestelmästä, joka liitetään rakennus- tai toimenpidelupahakemukseen. Kunta hyväksyy suunnitelman. Suosittelemme hankkimaan järjestelmän meidän kauttamme tai asiantuntevalta jälleenmyyjältä. Piha ja Rakennus OL:n taitavat asentajamme suorittavat asennuksen nopeasti ja luotettavasti. Muista käyttää järjestelmää huolellisesti ja oikein.

Käytännössä lainsäädäntö edellyttää, että uusiin rakennuksiin asennetaan heti asianmukainen jätevesijärjestelmä. Samoin jätevesiremontti on tehtävä välittömästi, jos kiinteistöllä tehdään suurempaa remonttia, joka vaatii rakennusluvan. Jätevesijärjestelmän rakentaminen vaatii aina toimenpidelupahakemuksen tai ilmoituksen jättämisen rakennusviranomaiselle, ja hakemuksen liitteenä on oltava asianmukainen jätevesisuunnitelma. Vanhojen kiinteistöjen jätevesiasioiden on oltava kunnossa viimeistään 15.3.2016 jälkeen, jonka jälkeen tehostettu valvonta alkaa.

Lisätietoja jätevesijärjestelmistä saat osoitteesta www.jatevesitieto.fi.

Mitä jätevesijärjestelmä / Harmaavesijärjestelmä tekee:

Jätevesien puhdistaminen estää vesien rehevöitymistä ja auttaa säilyttämään rannat ja asuinympäristöt viihtyisinä ja turvallisina. Ympäristönsuojelulaki ja jätevesiasetus (209/2011) määrittelevät, millaista puhdistustehoa jätevesiltä vaaditaan ja mitä puhdistusmenetelmiä tulee käyttää.

Pyydä tarjous numerosta 0415450088 ja sähköpostilla osoitteesta olli(at)pihajarakennus.fi