Rakentaminen

Rakentaminen ja pintaremontit

Piha ja Rakennus OL on luotettava kumppani rakennuspalveluissa, tarjoten kilpailukykyisiä hintoja ja ammattitaitoista työtä kaikenlaisiin kohteisiin. Olipa kyseessä muutaman tunnin työkeikka tai laajempi rakennusprojekti, ammattilaisiltamme saat aina luotettavaa ja laadukasta palvelua.

Tarjoamme monipuolisia rakennuspalveluita kotisi remontteihin. Olemme erikoistuneet muun muassa seuraaviin töihin:

 • Kylpyhuoneremontit: Kokeneet ammattilaisemme hoitavat kylpyhuoneesi remontin suunnittelusta toteutukseen. Huolehdimme kaikista tarvittavista töistä ja varmistamme, että kylpyhuoneesi muuttuu toiveidesi mukaiseksi kauniiksi ja toimivaksi tilaksi.
 • Saunaremontit: Saunan remontointi vaatii erityistä osaamista, ja meillä on kokemusta monenlaisten saunojen kunnostamisesta. Olipa kyseessä perinteinen puusauna tai moderni infrapunasauna, huolehdimme remontista ammattitaidolla.
 • WC-remontit: Teemme WC-tilojen remontit nopeasti ja laadukkaasti. Olipa tarpeen uusia kalusteet, laatoittaa seinät tai päivittää putkistot, hoidamme kaiken ammattitaidolla.
 • Laatoitukset ja kaakeloinnit: Laadukas laatoitus ja kaakelointi tekevät tiloistasi kauniita ja kestäviä. Olemme erikoistuneet laatoitus- ja kaakelointitöihin ja toteutamme ne tarkasti suunniteltujen linjojen mukaisesti.
 • Keittiöremontit: Keittiö on kodin sydän, ja tarjoamme ammattitaitoista apua keittiöremonttien suunnittelussa ja toteutuksessa. Asennamme uudet ovet, työtasot, listoitukset ja valoelementit, luoden upean ja toimivan keittiön juuri sinun tarpeisiisi.
 • Maalaustyöt: Tarjoamme sisä- ja ulkomaalaustyöt ammattitaidolla ja käytämme laadukkaita maaleja ja pinnoitteita. Olipa kyseessä yksittäinen seinä tai koko talon maalaus, varmistamme tasaisen ja kestävän lopputuloksen.
 • Parkettien ja laminaattien asennukset: Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat parketin ja laminaatin asennukset tarkasti ja huolellisesti. Takaamme kestävän ja kauniin lopputuloksen.
 • Paneloinnit: Tarjoamme monipuolisia panelointiratkaisuja eri tiloihin. Panelointi luo kodikasta ja tyylikästä tunnelmaa tilaan kuin tilaan.
 • Ikkunoiden ja ovien vaihtotyöt: Autamme ikkunoiden ja ovien vaihdossa, parantaen kotisi energiatehokkuutta ja ulkonäköä.
 • Sadevesijärjestelmät: Huolehdimme sadevesijärjestelmien suunnittelusta ja asennuksesta, varmistaen tehokkaan vedenpoiston ja kiinteistösi suojauksen.
 • Talomaalaukset: Tarjoamme kokonaisvaltaiset talomaalauspalvelut, joissa huolehdimme kaikista tarvittavista työvaiheista. Lopputuloksena on kauniisti maalattu talo, joka kestää vuosia.
 • Aitojen ja terassien rakentamiset: Suunnittelemme ja rakennamme aitoja ja terasseja asiakkaan toiveiden mukaisesti, luoden toimivia ja kestäviä ratkaisuja.
 • Valokatteet: Tarjoamme laadukkaiden valokatteiden asennukset, jotka suojaavat ja valaisevat tiloja.

Tarjoamme myös maalauspalveluita sisä- ja ulkokohteisiin, tasoitustöitä ja tapetointeja. Kattojen maalauspalvelumme toteutetaan vuosien ammattitaidolla.

Luota kokemukseemme ja ammattitaitoomme rakennusprojektisi toteuttamisessa. Meillä on osaava tiimi, joka hallitsee märkätilojen erityisvaatimukset ja tarvittavat luvat. Toteutamme projekteja suunnitelmallisesti ja varmistamme, että työt etenevät sovitussa aikataulussa.

Piha ja Rakennus OL on luotettava ja ammattitaitoinen valinta rakentamiseen ja pintaremontteihin. Ota yhteyttä ja kerro meille toiveesi – me toteutamme ne taidolla ja ammattitaidolla.

Kotitalousvähennys

Piha ja Rakennus OL remonttipalvelusta olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Saat vähentää 40 % arvonlisäverollisesta työkorvauksesta. Esimerkiksi, jos työ maksaa 500 € (alv. 24%) säästät verovähennyksillä jopa 200 €. Maksat palvelusta vain 300 €. Kysy lisää tarjousta pyytäessä.

Verovähennyksen vuosittainen enimmäismäärä on 2 250 €.

Kotitalousvähennykseen oikeuttavia kunnossapito- ja perusparannustöitä voivat olla esimerkiksi:

1. Asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöt, kuten keittiön, kylpyhuoneen ja muiden huoneiden remonttityöt.

2. Omakotitalon sähkö-, putki- ja kaapelityöt, kuten sähköasennukset tai putkiremontti.

3. Omakotitalon kellaritilojen ja saunan remontti, esimerkiksi kellarin kunnostaminen tai saunan laajennustyöt.

4. Ulkorakennuksen maalaus tai muut vastaavat ulkotyöt.

Näiden esimerkkien perusteella voi havainnollistaa, millaisia töitä voidaan pitää vähennykseen oikeuttavina. On kuitenkin tärkeää huomioida, että tarkat kriteerit ja rajoitukset kotitalousvähennykselle voivat vaihdella, joten kannattaa tutustua ajantasaisiin tietoihin verottajan verkkosivuilta tai ottaa yhteyttä verotoimistoon varmistaakseen oikeutuksen ja vähennyksen ehdot.

Pyydä tarjousta numerosta 0415450088 ja sähköpostilla osoitteesta olli(at)pihajarakennus.fi